Залишіть свої дані
Класичний особливо крупнолистовий чорний чай з рівнин та передгір'їв Шрі-Ланки. Має дивовижно легкий аромат, помірну терпкість та традиційно темний колір настою.
Чай чорний цейлонський байховьй крупнолистовий.
Чорний чай з корицею, рожевим та чорним перцем. До пряного пікантного смаку додається м'який цитрусовий аромат.
Чорний в'єтнамский чай з додаванням суцвіття мальви, пелюсток соняшника, троянд, шматотчки ананаса та родзинок.
Китайський чорний чай з провінції Hunan, має велику кількість типсів. При заварюванні дає настій золотистого кольору з приємним солодкуватим смаком.
Чорний чай з додаванням волошки, листя та ягід суниці. Має приємний аромат медового літа.
Індійський чай зі штату Ассам, який є одним з найбільш міцних та насичених сортів чорного чаю. Дає червонуватий настій з приємним смаком та квітковим ароматом.
Індійський чорний чай, який має традиційно міцний смак та насичений букет. Рекомендується пити з молоком після сніданку.
Чорний цейлонський чай з високогірного району Ува, дає золотисто-червоний настій з прекрасним смаком та ароматом.
Суміш чорного та зеленого чаю з додаванням ягід годжі, відомих на Сході як "ягоди безсмертя", квітів гранату та жасмину, шматочків малини та червоної смородини, листя соняшнику, ароматизована натуральними екстрактами суниці, маракуї та ванілі.
Крупнолистовий китайський чорний чай, цедра апельсина, шматочки шипшини та папайї, суцвіття гібіскусу та аромат цитрусу.
Цейлонський чорний чай з пелюстками волошки та маслом бергамоту.
Композиція на основі чорного та зеленого чаю.
Чорний в'єтнамский чай з папаєю, ананасом, полуницею та пелюстками квітів.
чорний цейлонський чай, ароматизований соком екзотичного фрукту саусеп - "сметанне яблуко".