Залишіть свої дані
Чай чорний цейлонський байховьй крупнолистовий.
чорний цейлонський чай, ароматизований соком екзотичного фрукту саусеп - "сметанне яблуко".
Китайський напівферментований чай, який є безперечним фаворитом жінок усього світу. Має світло-зелений настій з тонким вершковим ароматом.
Чорний чай з корицею, рожевим та чорним перцем. До пряного пікантного смаку додається м'який цитрусовий аромат.
Чорний в'єтнамский чай з додаванням суцвіття мальви, пелюсток соняшника, троянд, шматотчки ананаса та родзинок.
Китайський чорний чай з провінції Hunan, має велику кількість типсів. При заварюванні дає настій золотистого кольору з приємним солодкуватим смаком.
Чорний цейлонський чай з високогірного району Ува, дає золотисто-червоний настій з прекрасним смаком та ароматом.
Класичний особливо крупнолистовий чорний чай з рівнин та передгір'їв Шрі-Ланки. Має дивовижно легкий аромат, помірну терпкість та традиційно темний колір настою.
Натуральна суміш з суцвіття альпійської ромашки та лимонника, м'яти, пелюсток гібіскусу, цедри лимону, цедри та квіток апельсину, шипшини.
Індійський чай зі штату Ассам, який є одним з найбільш міцних та насичених сортів чорного чаю. Дає червонуватий настій з приємним смаком та квітковим ароматом.
Індійський чорний чай, який має традиційно міцний смак та насичений букет. Рекомендується пити з молоком після сніданку.
Суміш чорного та зеленого чаю з додаванням ягід годжі, відомих на Сході як "ягоди безсмертя", квітів гранату та жасмину, шматочків малини та червоної смородини, листя соняшнику, ароматизована натуральними екстрактами суниці, маракуї та ванілі.
Композиція на основі чорного та зеленого чаю.
Чорний чай з додаванням волошки, листя та ягід суниці. Має приємний аромат медового літа.
Натуральна суміш зеленого в'єтнамского чаю та лимонної трави з додаванням пелюсток суданської троянди, листя смородини, ягід чорниці та польових квітів.